@cook.mag اگه برات سواله راز این املتای قهوه خونه ای چیه که انقدر خوشمزه س تا آخر ببین و یادبگیرتو تابه که بهتره رویی باشه روغن بریزید و رب رو ۲تا ۳ دقیقه تفت بدید تا حسابی رنگ باز کنهبعد یه ته استکان آب اضافه کنید که راز این املت قهوه خونه ایهنمک و فلفل ۲ تا تخم مرغ بشکنید و حتما سفیده هاشو اول هم بزنید بعد زرده هارو اینم از املت جذابمون که با نون بربری تازه و خیارشور و ریحون و پیاز طعمش چند برابر خوشمزه تر میشه😍🟣آموزش املت@cook.mag #املت #تخممرغ #نیمرو #املتپیتزایی #املتقهوهخانه #املتکافهای #خاگینه #کبابشامی #تخممرغگوجه #غذایسنتیبازنشر فیلم ممنوع حتی با ذکر منبع
@parishmndstudio آموزش و خدمات کلیه لاین های هنری و آرایشی همرا با پرسا هوشمند و تیمشون 👩🏻🎨@[email protected] بهترین و باتجربه ترین مدرسین رو برای شما تو این مجموعه جمع کردیم تا بدون هیچ پیشزمینه ای بتونین مستقیم وارد با.. زار کا.. ر بشین @[email protected] ما با شاگردای پرتلاش و مستعدمون توی لاین های خودمون همکاری میکنیم
بعدش رو ببینیم ؟ 🫳بیا ببین به دست معجزه این پزشک زیبایی کیا تغییر کردند... باورت میشه ؟ این همه تغییر آخه ؟ 😉👇@[email protected]@Dryazdaniorg واقعی هست ؟ 🤔@[email protected]
@cook.mag کلم بروکلی خرد شده رو که از قبل ۳ دقیقه داخل آب جوش جوشوندید رو داخل کاسه بریزیدجعفری خرد شده ماست(۱ لیوان)سس مایونز ۲ ق غ(نمک و فلفل سیاه) مخلوط کنیدبه بروکلی ها۱۰ عدد خیارشور خرد شده۱ قوطی کنسرو ذرت۲ عدد هویج رنده شدهسس اضافه و مخلوط کنید۱ ساعت داخل یخچال بزارید تا مزه ها به خرده هم بره و بعد سرو کنید😋🟣آموزش سالاد بروکلی@cook.mag #سالاد #پیشغذا #سالادسزار #سالادفصل #سالادشیرازی #سالادبروکلی #انواعسالاد #گیاهخواری #کلمبروکلی #سالادایرانیبازنشر فیلم ممنوع حتی با ذکر منبع
دلیل دوستی پسرا با زنهای بزرگتر از خودشون چیه؟.موزیک جدید حسین حیدرزاده به نام « واقعی » منتشر شد 😍.📥 دانلود از ملوبات و سایت های معتبر@[email protected]@hosein.heydarzadeeh
@cook.mag ✳️یک عدد تخم مرغیک چهارم قاشق چایخوری وانیلیک قاشق غذا خوری پودر قنددو قاشق غذا خوری ماست۵ قاشق غذا خوری روغن مایع ۶۰ تا ۷۰ گرم کرهباهم مخلوط و خوب هم بزنیددو پیمانه آرد را به همراه یک قاشق چایخوری بکینگ پودر روی مواد الک کنید و با دست خمیر رو جمع کنید.آرد زیادی نزنید که خمیر سفت نشه.خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنیدکف تابه رو کمی روغن بزنید و خمیر پهن شده رو کف تابه بذارید✳️برای مواد میانییک پیمانه گردوی آسیاب شده یا خرد شده رو به همراهیک قاشق غذا خوری پودر قندیک قاشق چایخوری هلیک قاشق غذا خوری دارچین و یک تا دو قاشق غذا خوری گلابمخلوط کنید و روی خمیر بریزیدخمیر بعدی را پهن و روی مواد بکشیداطراف خمیر را فیکس کنید.خمیر رو با چاقو به روش دلخواه برش بزنید با مخلوط یک زرده تخم مرغ و دو قاشق غذا خوری زعفران روی خمیر رو رومال کنیددر تابه رو بذارید حتما از دم کنی استفاده کنید.روی حرارت کم به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه اجازه بدید بمونه.توی این فاصله ✳️یک لیوان شکر رو با دو قاشق غذا خوری گلابدو قاشق غذا خوری زعفرانو نصف لیوان آب روی حرارت بذارید شکرها که حل شد و کمی جوش زد خاموش کنید و اجازه بدید خنک بشهوقتی باقلوا آماده شد شربت آماده شده رو روی باقلوای داغ بریزیدو با هرچی دوست داشتید تزیین کنید🟣باقلوا تابه ای@cook.mag #باقلوا #بامیه #زولبیا #شیرینی #شکلات #باقلواتابهای #باقلواکادایف #باقلوافوری #باقلوازعفرانیبازنشر فیلم ممنوع حتی با ذکر منبع
هركيو تگ كني بايد برات اينو عيدي بده😬♥️تو پيج @omtorsh پره از اين هيجان خفنااا💦•{امروزم ج. ش. ن. و. ار. ه عيدنوروز با كلي مح. صول رو با 50%+ تخفيف گذاشته😉حتما استورياشو ببين @omtorsh }•بسته هاي نوروزيش تو استوري هاشه حيفههه هااا نپرههه👇🏻😆@[email protected]@[email protected]
@cook.mag یک بسته ژله قرمز رو با ۱.۵ لیوان آبجوش یکدست کنید و بذارید خنک بشهبه ۳ لیوان شیر، نصف لیوان آرد سفید، ۲/۳ لیوان شکر و یک قاشق غذاخوری کره اضافه و ترکیب کنیدروی حرارت بذارید تا غلیظ شهبعد نصف قاشق چایخوری وانیل اضافه کنینکف ظرف رو خیس کنید و کیسه فیریزر بذارینبرای این مواد ۳ تا ظرف و ۴ بسته بیسکویت پتی بور نیاز داریمکف ظرف بیسکویت بچینیناز مواد بریزین و صاف کنینبه همین ترتیب ادامه بدین، ۲ سانت بالای ظرف خالی باشهکیسه فیریزر رو برگردونید روش و ۲ ساعت داخل یخچال بذارین بعد روش توت فرنگی یا میوه ی دلخواه تون رو بچینیدنصف ژله ی قرمز رو بریزین و نیم ساعت تو یخچال بذارینبعد مابقی ژله رو بریزین و یک ساعت تو یخچال بذارین۲ تا ظرف دیگه با ۲ میوه و ژله متفاوت هم درست کنیندر آخر از ظرف خارج کنیندورشو برش بدینو به اندازه های دلخواه برش بزنینطعم و بافت جذابش همه رو شگفت زده میکنهنوش جان😍😍🟢اسلایس یخچالی #دسر #شیرینی #شیرینیبدونفر #دسریخچالی #اسلایسیخچالی #ژله #دسربیسکوییتی #دسرمدرنبازنشر فیلم ممنوع حتی با ذکر منبع
@cook.mag دو سوم پیمانه آب گرم کمی نمک یک قاشق غذاخوری خمیر مایه هم بزنید دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه یا ماست خامه ای یک سوم پیمانه شکر دو عدد تخم مرغ یک چهارم پیمانه روغن اضافه و مخلوط کنید دو و نیم پیمانه آرد به تدریج اضافه و مخلوط کنید خمیر رو ۵ دقیقه ورز بدین روی خمیر رو بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدین پف خمیر رو بگیرید به۸ قسمت تقسیم و چانه کنید چانه ها رو باز کنین و یک قاشق چایخوری شیر عسلی آب پز شده (قوطی شیر عسلی رو داخل آب بزارین و اجازه بدید دو ساعت بجوشه، اگه آبش کم شد آبجوش اضافه کنید ،از قابلمه خارج کنید و بزارین سرد بشه و بعد درشو باز کنید )بزارین و خمیر رو جمع کنید میتونید شکلات هم بزارین داخل سینی فر بچینید روشو بپوشانید و بیست دقیقه استراحت بدین روی خمیر ها چنگال بزارین و پودر قند الک کنید چنگال ها رو بردارین داخل فر از پیش گرم با دمای ۱۸۰ و زمان ۳۰ دقیقه نوش جان😋@cook.mag 🟣 نان چنگالی #نانبامغزشکلات #شیرعسلی #نانتزئین #نانشکیل #نونخوشمزه #نونبامغزشیرعسلی #نان #شیرینی #آموزششیرینی #آموزشنان بازنشر فیلم ممنوع حتی با ذکر منبع
چی بهتر از یه غذای لذیذ و اقتصادی؟@cook.mag دل های مرغ شسته شده رو از وسط یه برش بزنید و با چاقو روش خط بندازینداخل آب سرد بریزد و اجازه بدید ۱۰ دقیقه بجوشه ۲ دقیقه تو روغن تفت بدید۳ ق غ رب انار رقیق یا سس سویاسبزیجات(۳ حبه سیر خرد شده، ۲ ق فلفل دلمه قرمز خرد شده و ۲ عدد پیازچه خرد شده)۱ ق غ ادویه باربیکیو (ترکیب فلفل سیاه،جوز هندی،زیره سبز،پودر گشنیز،پودر جعفری،پودر سیر و شکر قهوای)۲ ق غ جعفری خرد شده و نمک اضافه و چند دقیقه تفت بدید و بعد سرو کنید🟣آموزش خوراک دل مرغ@cook.mag #خوراکدل #خوراککلم #خوراکمرغ #خوراکگوشت #غذایاقتصادی #شامخوشمزه #کوکمگ بازنشر فیلم ممنوع حتی با ذکر منبع
@cook.mag ✅برای زولبیا: نشاسته گل یک پیمانه ماست پر چرب نصف پیمانه کمی عصاره زعفران گلاب یک سوم پیمانه روعن مایع یک قاشق سوپخوری آرد سفید یک قاشق سوپخوری با هم مخلوط کنید یک قاشق خمیر مایه و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک قاشق غذا خوری عسل یا شربت بار اضافه و یکدست کنید روی ظرف رو بپوشانید و یکساعت استراحت بدین تا حجم خمیر دو برابر بشهخمیر رو هم بزنید اگه خیلی شل بود یک تا دو قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه و یکدست کنیدخمیر رو داخل قیف بریزید سر قیف رو کمی برش بزنید داخل تابه که روغن ریختید و داغ شده از خمیر با قیف بریزد زیر رو رو کنید تا کمی برشته بشه از داخل روغن خارج کنید و بلافاصله داخل شربت بار گرم( داغ نباشه ) بزاریدده ثانیه داخل شربت بار باشه و بعد خارج کنید می تونین با خلال پسته یا پودر پسته تزئین کنید .✅برای شربت بار:دو پیمانه شکر یک پیمانه آب یک چهارم پیمانه گلاب داخل قابلمه بریزد و اصلا هم نزنید روب حرارت ببرید تا شکر حل بشه نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو و دو قاشق آب رو با هم مخلوط کنید وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد، اطراف ظرف رو با فرچه آغشته به آب. جوهر لیمو بکشید تا شکرک نزنه مقداری عصاره زعفران چند دانه هل یک قاشق سوپخوری گلوکز بریزن به هیچ عنوان هم نزنید اجازه بدین شبت غلیظ بشه به طوری که اگه از شربت داخل ظرف ریختید و داخل یخچال گذاشتید بعد از سرد شدن به سختی حرکت کنه شربت سرد شده مانند عسل شل هست در انتها ما بقی جوهر لیمو و آب رو اضافه کنید ✅شربت اگه هم بزنید شکرک میزنهجوهر لیمو و گلوکز جایگزین ندارن ، از لوازم قنادی تهیه کنید@cook.mag #زولبیا #زولبیابازاری #زولبیابامیه #شربتبار #زولبیابازاری #زولبیابیرونی #زولبیاترد #شربتبارغلیظ #شربتباربدونشکرک #گلوکز #جوهرلیمو بازنشر فیلم ممنوع حتی با ذکر منبع
@cook.mag ۱ عدد تخم مرغ رو کمی هم بزنید تا از لختگی در بیادنون ترتیلا یا نان لواش بسته بندی (سه نان)رو داخل آب سرد بزنید تو تابه بزارید کمی تخم مرغ روش بریزید گوجهزیتون پنیر فتا رو خورد کنید و کنار بزاریدبعد از ۱ دقیقه نون رو برگردونید مابقی تخم مرغ و کمی پنیر پیتزا به دلخواه بریزید سبزیجات پنیر و ریحون بزارید بقچه اش کنید و بر گردونید و بعد از ۴ دقیقه آماده است برای تزیین هم ریحون خرد شده و فلفل قرمز دیگچه اسپایسز😋🟣آموزش صبحانه مقوی @cook.mag #پنیر #تخممرغ #صبحانه #صبحانهسالم #میانوعدهمقوی #املت #نیمرو #ساندویچپنیر #ساندویچسبزیجات #تغذیهمفیدبازنشر فیلم ممنوع حتی با ذکر منبع